Selecteer een pagina

Over

Over Fraenk Recruitment Consultancy

Recruitment is meer dan het werven en selecteren van de geschikte professionals.

Hoe behoudt je de geschikte professional?

Training & Coaching van professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en zich willen ontwikkelen in de huidige samenleving met een Agile gedachtegoed.

Mijn naam is Faiq Fraenk en ik heb in april 2019 met trots Fraenk Recruitment Consultancy opgericht, omdat ik mij niet kon vinden in de aanpak, mij niet kon vinden in de werkwijze en servicegraad van diverse recruiters en bemiddelingsbureaus. Ik heb ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening bij ABN AMRO Private Banking, Van Lanschot Bankiers en the Royal Bank of Scotland. Ik heb in 2012 ontslag genomen omdat de 9 tot 5 mentaliteit mij niet meer aanstond .

Ik ben daarna op sabbatical geweest en ben in diverse landen gaan wonen waar de kwaliteit van het leven hoog in het vaandel staat, zoals Indonesië, Sri Lanka en Curaçao. Toen realiseerde ik mij dat ik niet alleen in Nederland makkelijk in contact kom met mensen maar ook makkelijk contact leg in het buitenland.

Ik ben nieuwsgierig en leerde oprecht mensen kennen en kwam erachter waarom zij zich bezig hielden met wat zij dagelijks deden. In Nederland heb ik dat in de praktijk gebracht als recruiter bij DetaBouw en als Senior Recruiter bij Balsters IT Solutions en Yellow Staffing B.V. De functie van recruiter zie ik niet als een functie, het is wie ik ben.

Mijn kracht ligt bij het menselijke contact en het creëren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Uitdaging en elke dag wat nieuws leren zijn voor mij als persoon heel belangrijk.